close

ch

Hyväksyn iSurveyWorldin tietosuojakäytännön.

Last updated: 03/25/2022


Yksityisyytesi on meille tärkeää


Olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksilöiden ja asiakkaiden yksityisyyttä, suojaamaan luottamuksellisia tietoja ja varmistamaan kaikkien henkilötietojen turvallisuuden. Kun päätät jakaa tietosi kanssamme, pidämme tärkeänä varmistaa tietosi on turvallisesti suojattu. Kaikki sivustollamme ja ominaisuuksillamme lähettämäsi henkilökohtaiset tunnistetiedot ("PPI") lähetetään ja tallennetaan suojatuille palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa ja ovat maailmanlaajuisesti iSurveyworldin työntekijöiden ja/tai agenttien saatavilla.


Henkilökohtaiset tietosi


iSurveyWorld noudattaa tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjään sovellettavien lakien, sääntöjen ja määräysten mukaisesti, mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus ("GDPR") ja Kalifornian kuluttajatietosuojalaki ("CCPA"). Tässä tietosuojakäytännössä "henkilötiedot" tarkoittaa tietoa, joka tunnistaa, liittyy, kuvaa, voidaan yhdistää tai voidaan kohtuudella yhdistää tiettyyn rekisteröityyn, kuluttajaan tai kotitalouteen. Henkilökohtaisia tietoja ovat esimerkiksi oikeat nimet, postiosoitteet, sähköpostiosoitteet ja sosiaaliturvatunnukset. CCPA:n laajan määritelmän mukaan "henkilökohtaiset tiedot" voivat sisältää myös yksilöllisiä tunnisteita, IP-osoitteita, biometrisiä tietoja, Internet- tai muuta verkkotoimintaa (kuten selaushistoriaa, hakuhistoriaa jne.), maantieteellisiä tietoja, ääni-/visuaalisia tietoja ja jopa päätelmiä. jotka voidaan poimia mistä tahansa yllä olevista ja luoda profiilin kuluttajasta


Mitä henkilökohtaisia tietoja IsurveyWorld kerää minulta?


IsurveyWorld kerää tietoa useilla tavoilla verkkosivustoverkostomme eri osista. Jotkut henkilötiedot kerätään rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröinnin aikana IsurveyWorld kysyy nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, sukupuoltasi, osoitettasi, postinumeroasi, ammattia, kotitietojasi ja henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteitasi. Mitä enemmän tietoa annat vapaaehtoiseksi (ja mitä tarkempia ne ovat), sitä paremmin voimme mukauttaa kokemustasi. Kun rekisteröidyt, et ole enää anonyymi IsurveyWorldille ja pääset sivuston eri suojattuihin alueisiin.


Mitä evästeet ovat ja miten Dymo käyttää niitä?


Eväste on pieni määrä tietoa, joka lähetetään selaimeesi verkkopalvelimelta ja tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle. Osana mukautettavien ja yksilöllisten palvelujen tarjoamista ja tarjoamista iSurveyWorld voi käyttää evästeitä sinua koskevien tietojen tallentamiseen ja joskus seuraamiseen. Jotkut iSurveyWorldin alueet, joille sinua kehotetaan kirjautumaan sisään tai jotka ovat mukautettavissa, voivat edellyttää evästeiden hyväksymistä. Näin sinun ei tarvitse syöttää kirjautumistietosi monta kertaa saman päivän aikana. Ajoittain voimme käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tai jäljitteitä havaitaksemme käyttäytymistäsi useilla verkkosivustoilla. Jaamme keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille, jotka näyttävät sinulle kohdennettuja mainoksia selauskäyttäytymisesi perusteella. Näitä mainoksia tarjoavat useat kolmannen osapuolen verkkosivustot, ja tämän sivuston kävijöillä on aina mahdollisuus poistaa evästeet käytöstä selaimessaan. Useimmat selaimet on alun perin asetettu hyväksymään evästeet. Voit nollata selaimesi hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Kolmansien osapuolien evästeiden käyttö ei kuulu tietosuojakäytäntömme piiriin. Meillä ei ole pääsyä tai hallintaa näihin evästeisiin. Aina kun iSurveyWorld kerää henkilötietoja, pyrimme sisällyttämään tälle sivulle linkin tähän tietosuojakäytäntöön


Digitaalinen sormenjälki.


Yleensä digitaalinen sormenjälkien ottaminen antaa laitteellesi tai tietokoneellesi yksilöllisen tunnisteen laitteen tai tietokoneen teknisten asetusten, ominaisuuksien ja IP-osoitteen perusteella. iSurveyWorld käyttää digitaalista sormenjälkitekniikkaa laadunvalvontaan ja validointiin sekä petosten havaitsemiseen ja / tai ehkäisyyn, mukaan lukien rajoituksetta tunnistamalla päällekkäiset tai petolliset vastaajat. iSurveyWorld voi toteuttaa ja käyttää digitaalista sormenjälkien ottamista suoraan tai kolmannen osapuolen toimittajan kautta.


Ikävaatimus


Tämä sivusto ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille eikä tarkoitettu heidän käytettäväksi. Emme myöskään tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta lapsilta. Jos saamme tietää, että olemme vahingossa tehneet niin, poistamme sen viipymättä ja poistamme lapsen kaikilta postituslistoilta, rekisteröinneiltä tai muilta tavoilta saada lapseen yhteyttä. Älä käytä tai käytä iSurveyWorldia, ellet ole vähintään 16-vuotias.


Kuka kerää tietoja ja mihin tarkoitukseen?


iSurveyWorld kerää arvokasta tietoa, joka auttaa kehittämään uusia tuotteita ja palveluita. Kun olet iSurveyWorld-sivustolla ja sinulta kysytään henkilökohtaisia ​​tietoja, jaat nämä tiedot yksin iSurveyWorldin kanssa, ellei toisin ole erikseen mainittu. Jos tietoja kerää ja/tai ylläpitää jokin muu yritys kuin iSurveyWorld, sinulle ilmoitetaan ennen tietojen keräämistä tai siirtoa. Jos et halua, että tietojasi jaetaan, voit halutessasi olla sallimatta siirtoa olemalla käyttämättä kyseistä palvelua. iSurveyWorldissä käynnissä olevia kampanjoita voivat sponsoroida muut yritykset kuin iSurveyWorld tai iSurveyWorld ja toinen yritys voivat sponsoroida niitä yhdessä. Osa tai kaikki kampanjan aikana kerätyt tiedot voidaan jakaa sponsorin kanssa. Jos tietoja jaetaan, sinulle ilmoitetaan ennen tiedon keräämistä tai siirtoa. Voit päättää olla osallistumatta kampanjaan, jos et halua, että tietojasi jaetaan. Kaikki arkaluonteiset tiedot (eli henkilötiedot, jotka määrittelevät lääketieteelliset tai terveydelliset olosuhteet, rodun tai etnisen alkuperän, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset, ammattiliittojen jäsenyys tai tiedot, jotka määrittelevät henkilön seksielämän) käsitellään erityistä huolellisuutta noudattaen. Jos iSurveyWorld aikoo luovuttaa tällaisia ​​tietoja kolmannelle osapuolelle tai käyttää niitä muuhun tarkoitukseen kuin alun perin kerättiin, sinulta pyydetään nimenomaista lupaa ennen tällaista paljastamista. Huomaa, että iSurveyWorld-mainostajat tai sivustot, joilla on linkkejä sivustoomme, voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja sinusta. Tämä tietosuojaseloste ei kata näiden iSurveyWorldiin linkitettyjen verkkosivustojen tietokäytäntöjä.


Kenen kanssa iSurveyWorld jakaa tietojani?


Yleissääntönä on, että iSurveyWorld ei paljasta mitään henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi paitsi silloin, kun meillä on siihen lupa tai erityisissä olosuhteissa, kuten silloin, kun uskomme vilpittömästi, että laki vaatii sitä, tai alla kuvatuissa olosuhteissa. Katso kunkin tuotteemme ja palvelumme käyttöehdoista tai käyttäjäsopimuksista tarkempia tietoja siitä, kuinka henkilötietojasi voidaan jakaa. Seuraavassa kuvataan joitakin tapoja, joilla tietosi voidaan paljastaa. Liikekumppanit ja sponsorit: iSurveyWorld voi paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi liikekumppaneille tai sponsoreille, mutta tämä kuvataan sinulle erityisesti ennen tietojen keräämistä tai ennen tietojen siirtämistä. Jos sinua koskevia henkilötietoja koskaan jaetaan, ilmoitamme sinulle ennen tietojen keräämistä tai siirtämistä. Monet kampanjat tarjoavat mahdollisuuden pyytää lisätietoja sponsoreilta. Pyydämällä lisätietoja annat iSurveyWorldille luvan siirtää henkilötietosi sponsorille, jotta he voivat täyttää pyyntösi. Monissa tapauksissa vain sähköpostiosoitteesi jaetaan. Jos sponsorille jaetaan lisätietoja, sinulle ilmoitetaan ennen siirtoa. Ajoittain sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta saada materiaaleja tai erikoistarjouksia kolmansilta osapuolilta. Jos hyväksyt tietojen vastaanottamisen näiltä kolmansilta osapuolilta, iSurveyWorld (luvallasi) jakaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi heidän kanssaan. Kolmannen osapuolen tiedot ja tiedot yhdessä: Luottamuksellisuussopimusten mukaisesti iSurveyWorld voi yhdistää käyttäjätietoja kolmannen osapuolen kanssa. tiedot. Lisäksi IsurveyWorld julkaisee koottuja käyttäjätilastoja (esimerkiksi 45 % käyttäjistämme on naisia) kuvaillakseen palveluitamme mahdollisille kumppaneille, mainostajille ja muille kolmansille osapuolille sekä muihin laillisiin tarkoituksiin. Muuta: iSurveyWorld voi myös paljastaa tilitietoja erityistapauksissa, kun meillä on syytä uskoa, että näiden tietojen paljastaminen on tarpeen sellaisen henkilön tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi tai oikeustoimien käynnistämiseksi häntä vastaan, joka saattaa rikkoa iSurveyWorldin käyttöehtoja tai aiheuttaa vahinkoa tai häiritä (joko tarkoituksellisesti tai tahattomasti) iSurveyWorldin oikeudet tai omaisuus, muut IsurveyWorldin käyttäjät tai kenen tahansa muun, jolle tällainen toiminta voi vahingoittaa. iSurveyWorld voi paljastaa tai käyttää tilitietoja, kun uskomme vilpittömästi, että laki vaatii sitä, ja hallinnollisiin ja muihin tarkoituksiin, jotka katsomme tarpeellisiksi tuotteidemme ja palveluidemme ylläpitoon, huoltoon ja parantamiseen.


Mitkä ovat valintani tietojen keräämisestä, käytöstä ja jakelusta?


"iSurveyWorld kerää arvokasta tietoa, joka auttaa uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Kun olet iSurveyWorld-sivustolla ja sinulta pyydetään henkilökohtaisia ​​tietoja, jaat kyseisiä tietoja pelkästään iSurveyWorldin kanssa, ellei erikseen toisin mainita. Jos tietoja kerätään ja / tai jonka ylläpitää jokin muu yritys kuin iSurveyWorld, sinulle ilmoitetaan asiasta ennen tiedonkeruun tai -siirron ajankohtaa. Jos et halua tietojesi jakamista, voit olla sallimatta siirtoa olemalla käyttämättä kyseistä palvelua .IsurveyClubissa suoritettavia tarjouksia voivat sponsoroida muut yritykset kuin iSurveyWorld, tai iSurveyWorld ja toinen yritys voivat sponsoroida niitä. Osa kampanjan aikana kerätyistä tiedoista voidaan jakaa sponsorin kanssa. Jos tietoja jaetaan, sinut ilmoitettu ennen tietojen keruuta tai siirtoa. Voit päättää olla osallistumatta kampanjaan, jos et halua tietojesi jakamista. ts. henkilökohtaisia ​​tietoja, joissa täsmennetään lääketieteelliset tai terveydelliset olosuhteet, rotu tai etninen alkuperä, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset, ammattiyhdistysjäsenyys tai yksilön sukupuolielämää kuvaavat tiedot) käsitellään erityisen huolellisesti. Jos iSurveyWorld aikoo paljastaa tällaisia ​​tietoja kolmannelle osapuolelle tai käyttää niitä muuhun tarkoitukseen kuin alun perin kerättiin, sinulta pyydetään nimenomaisesti lupaa ennen tällaista paljastamista. Huomaa, että iSurveyWorld-mainostajat tai verkkosivustot, joilla on linkkejä sivustollamme, voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta. Tämä tietosuojalausunto ei kata iSurveyWorldiin linkitettyjen verkkosivustojen tietokäytäntöjä."


Mikä on iSurveyWorldin käytäntö, jonka mukaan voin päivittää, korjata tai poistaa henkilökohtaisia tietojani?


Voit muokata iSurveyWorld-tilitietojasi ja julkista iSurveyWorld-profiiliasi milloin tahansa käyttämällä iSurveyWorld-tunnusta ja salasanaa. ISurveyWorld-tilisi voidaan poistaa tai deaktivoida. Kun poistut paneelista, poistetaan tai paneeli suljetaan, poistamme kaikki yhteystietosi sekä kaikki muut tiedot, joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseen, ja pidämme vain anonyymit vastaukset kyselyihin, joihin osallistuit.


Mitä turvatoimia on käytössä tietojeni katoamisen, väärinkäytön tai muuttamisen suojaamiseksi?


iSurveyWorld-tilisi tietosi ja iSurveyWorld-profiilisi on suojattu salasanalla, joten sinä ja vain sinä pääset käsiksi näihin henkilötietoihin.Suosittelemme, että et paljasta salasanaasi kenellekään. iSurveyWorld ei koskaan kysy sinulta salasanaasi ei-toivotussa puhelussa tai ei-toivotussa sähköpostissa. Muista myös kirjautua ulos iSurveyWorld-tilistäsi ja sulkea selainikkuna, kun olet lopettanut työsi. Tällä varmistetaan, etteivät muut pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi ja kirjeenvaihtoasi, jos jaat tietokoneen jonkun toisen kanssa tai käytät tietokonetta julkisessa paikassa, kuten kirjastossa tai Internet-kahvilassa. Salaamme kaikki henkilökohtaiset tietosi SSL-teknologian (Secure Socket Layer Technology) avulla. Pääsy näihin tietoihin on rajoitettu vain työntekijöille, jotka tarvitsevat niitä työtehtävänsä hoitamiseen (esim. asiakaspalveluedustajat). Aina kun iSurveyWorld käsittelee henkilötietoja yllä kuvatulla tavalla, riippumatta siitä, missä tämä tapahtuu, iSurveyWorld ryhtyy toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja asiaankuuluvien palveluehtojen ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Valitettavasti minkään Internetin kautta tapahtuvan tiedonsiirron ei voida taata 100 % turvallista. Tämän seurauksena, vaikka pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, iSurveyWorld ei voi taata tai taata minkään meille tai verkkotuotteistamme tai palveluistamme lähettämiesi tietojen turvallisuutta, ja teet sen omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi, teemme parhaamme varmistaaksemme sen turvallisuuden järjestelmissämme. Sähköpostiviestinnän kieltäminen: Voit kieltäytyä sähköpostiviestinnästä napsauttamalla tilauksen peruutuslinkkiä missä tahansa meiltä saamassasi sähköpostissa. Ota yhteyttä osoitteeseen support@isurveyworld.com saadaksesi lisätietoja iSurveyWorld-tilisi poistamisesta tai deaktivoinnista.


Kaliforniassa sijaitsevat käyttäjät


Jos olet Kaliforniassa, ota huomioon seuraavat Kalifornian kuluttajansuojalain edellyttämät asiat. CCPA:n mukaan sinulla on oikeus pyytää tietoja tietojesi keräämisestä, käytöstä ja luovuttamisesta viimeisen 12 kuukauden ajalta. Poistopyyntö: Voit pyytää, että poistamme osan tai kaikki henkilötietosi järjestelmistämme, lukuun ottamatta poikkeuksia, kuten tapahtumatietoja, turvallisuustarkoituksia sekä virheiden korjausta ja korjaamista. Pääsypyyntö: Voit pyytää lisätietoja hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja pyytää kopion tällaisista henkilötiedoista viimeisen 12 kuukauden ajalta. Sitten jaamme kerättyjen henkilötietojen luokat sekä tietojen keräämisen, käytön tai myynnin tarkoitukset. Sitten jaamme kerättyjen tietojen luokat ja luovutetut tiedot liiketoimintatarkoituksiin. Jaamme sitten esimerkkiluokat, joissa jaamme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa Lisätietoja on alla. Voit tehdä pyynnön lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@isurveyworld.com. Vahvistamme pyyntösi käyttämällä tiliisi liittyviä tietoja, mukaan lukien sähköpostiosoite. Valtion henkilöllisyys voidaan vaatia. Kuluttajat voivat myös nimetä valtuutetun edustajan käyttämään näitä oikeuksiaan heidän puolestaan. Voit pyytää näitä tietoja kahdesti 12 kuukauden aikana. Sinua ei syrjitä, jos valitset minkään CCPA:n mukaisen oikeutesi.


Mitä muuta minun pitäisi tietää yksityisyydestäni?


"Muista, että aina kun luovutat vapaaehtoisesti henkilökohtaisia tietoja verkossa - esimerkiksi ilmoitustauluilla, sähköpostitse tai chat-alueilla - muut voivat kerätä ja käyttää näitä tietoja. Lyhyesti sanottuna, jos julkaiset verkossa henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat julkisesti saatavilla, saatat saada vastineeksi ei-toivottuja viestejä muilta osapuolilta. Viime kädessä olet yksin vastuussa salasanojesi ja/tai tilitietojesi salassapidosta. Ole varovainen ja vastuullinen aina kun olet verkossa. Lisäinformaatio Tätä lausuntoa koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen support@isurveyworld.com"


2021 iSurveyWorld.com Kaikki oikeudet pidetään.